Showroom

Het kiezen van een nieuwe vloer, traprenovatie of raamdecoratie is altijd spannend. Voor een deskundig advies en vrijblijvende offerte kunt u tijdens de openingstijden zonder afspraak lang komen.

Wilt u graag een persoonlijk advies om de betalen welke vloer bij u past? En heeft u informatie nodig over onze producten of diensten dan kunt u altijd tijdens of buiten de openingstijden een afspraak maken. Bij ART Woninginrichting staan wij altijd voor u klaar en wij helpen u graag. Maak via onderstaand contactformulier een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers voorzien u van het beste advies.

Indien u snel een afspraak wilt maken, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen.

lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Het kiezen van een nieuwe vloer, traprenovatie of raamdecoratie is altijd spannend. Voor een deskundig advies en vrijblijvende offerte kunt u tijdens de openingstijden zonder afspraak lang komen. Wilt u graag een persoonlijk advies om de betalen welke vloer bij u past? En heeft u informatie nodig over onze producten of diensten dan kunt u altijd tijdens of buiten de openingstijden een afspraak maken. Bij ART Woninginrichting staan wij altijd voor u klaar en wij helpen u graag. Maak via onderstaand contactformulier een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers voorzien u van het beste advies. Indien u snel een afspraak wilt maken, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Deskundig advies

Deskundig advies

Het inrichten van een huis is leuk maar het kan ook heel lastig zijn. U kunt hierbij denken aan de stijl van de inrichting, de kleuren in de kamer, de meubels, vloeren, traprenovatie, accessoires en decoratie. Bij de inrichting van een huis is het soms ook lastig te beslissen waar u nou mee moet beginnen. Voor vloeren ( laminaat, pvc vloer, lamelparket, tapijt en vinyl ), gordijnen en traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u langskomen om de producten te bekijken voordat u deze aanschaft? U bent van harte welkom in onze winkel in Bergschenhoek. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies over onze producten en diensten.

Vakkundig vloer leggen

Vakkundig vloer leggen

Laminaat gekocht en het leggen liever uitbesteden? Weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van uw laminaat? ART Woninginrichting maakt het je graag gemakkelijk. Wij regelen het allemaal voor u! De ervaren laminaat leggers van ART Woninginrichting leggen uw laminaat vakkundig en snel voor een scherpe prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle merken laminaatvloeren. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer, zonder extra moeite. Wij geven advies of informatie over het laminaat, ondervloer, keuze voor plinten en onderhoud van de vloer.

Contact informatie

Voor vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. ART Woninginrichting is dé specialist op het gebied van vloeren en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service.

Hoog in kwaliteit en scherp in prijzen

Copyright © All Rights Reserved.