Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Quick Step Laminaat | Laminaat aanbieding – Laminaat goedkoop en voordelig – Rotterdam Den Haag Utrecht Amsterdam

Quick Step Laminaat

Bent u op zoek naar een sterke vloer en wilt u jaren lang plezier van hebben? Dan is Quick Step de juiste keuze. Quick-Step is meer dan zomaar een vloer. Quick Step heeft de juiste laminaatvloer en parket voor elk interieur. Quick Step planken en Quick Step tegels. Licht en donker. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is altijd een Quick Step vloer voor elke kamer – zelfs voor je badkamer. Quick Step heeft ook alle gereedschap voor een perfecte plaatsing en afwerking, zoals MDF plinten, diverse profielen en onderhoudsproducten voor laminaat en parket. Wij leveren Quick Step vloeren voor scherpe prijzen. De levertijd is zeer kort en de meeste decoren zijn binnen 2 werkdagen leverbaar. U kunt uw gewenste Quick Step vloer online via onze webshop bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Quick Step aanbieding – Kom langs naar onze showroom voor een extra korting.

Nu extra korting op Quick Step Impressive en Impressive Ultra

Bestel Quick Step laminaat online voordelig

Quick Step laminaat
Quick Step Laminaat vloer

De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren zijn sterk, zodat je nog langer van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten. Met Quick Step is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden.

Heeft u een vloerverwarming en wilt u een laminaat kopen? Quick Step laminaatvloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming of vloerkoeling. Met de juiste ondervloer geschikt voor vloerverwarming en een zwevende plaatsing laten Quick Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren.

De Creo serrie is de voordeligste collectie van Quick Step. Deze vloer is goedkoop maar sterk! Quick Step Creo heeft een transparante, slijtvaste toplaag. Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Naast de eenplankdessins wordt ook de vraag naar vloeren met meerdere samengevoegde strips steeds groter. Met gamma Creo is Quick-Step er perfect in geslaagd de breedte van de strips af te stemmen op het unieke karakter en de unieke stijl van elke houtsoort.
Quick Step 800 classic heeft een transparante, slijtvaste toplaag. Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer. In dit assortiment vind je evenwichtige combinaties van kleuren en stijlen met een natuurlijke uitstraling.

Quick Step is sterk, stabiel en krasbestendig. Quick Step Impressive laminaat heeft een transparante, slijtvast en harde toplaag. Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Quick-Step Impressive is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. Quick Step Impressive heeft 16 prachtige kleuren geschikt voor elk interieur met een fabrieksgarantie van 25 jaar. De V-groef rondom de planken van Impressive maakt u vloer meer levendig.

Quick Step Eligna heeft een transparante, slijtvaste toplaag. Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. De Quick-Step Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. De solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef scheppen een zacht, smaakvol effect.

Quick-Step Exquisa tegellaminaat is een innovatieve plankenvloer met een tactiele oppervlaktestructuur en grote planken, verkrijgbaar in vier verschillende looks. Je ontdekt een, twee of drie afzonderlijke tegels per plank, dankzij de subtiele dwarsnaden. De versie met meerdere patronen gaat nog verder, met extra diepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel scheppen en je vloer helemaal tot zijn recht doen komen. Laminaat Quick Step Exquisa is topkwaliteit tegellaminaat voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken en enz.

De collectie Quick Step Perspective Wide is opvallend mooi, dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. Als je deze solide, uitgestrekte plankenvloeren met groef legt verruim je het optische perspectief van je interieur. Met de “Wide” uitvoering wordt een extra dimensie aan de Perspective collectie toegevoegd. Deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken, waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen.

Quick-Step Arte is een gamma prachtige grote vloertegels met subtiele v-groeven en een heel typische look. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele vloer met de praktische voordelen van laminaat. Quick Step Arte tegels, een sterke vloer, in hoge mate bestand tegen de meeste vallende voorwerpen of schoenen met hoge hakken. De collectie Quick Step Arte is goed combineerbaar met vloerverwarming. Quick Step Arte tegelvloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi, maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Je kunt je laminaatvloer droog reinigen met de speciale Quick Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de doek een beetje vochtig maken.

Quick Step Largo, een top kwaliteit vloer in uw huis. De Quick-Step Largo planken zijn bijzonder – het zijn de langste en breedste planken van ons gamma – en zullen jouw kamer ook bijzonder maken. Met hun lengte van meer dan twee meter stralen ze klasse en kwaliteit uit. De planken van Quick Step Largo hebben een dikte van 9,5 mm wat garant staat voor een massief en kwalitatief geluid. Largo collectie van Quick Step is perfect combineerbaar met een vloerverwarming.

Quick Step Impressive, een nieuwe generatie laminaatvloer die natuurlijker dan ooit oogt en aanvoelt. Dankzij zijn innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, is Impressive Ultra niet alleen een sieraad voor uw woning, maar ook de meest waterbestendige laminaatvloer die ooit werd gemaakt. Impressive Ultra is verkrijgbaar in 16 stijlvolle designs.

Bekijk Quick Step laminaat vloeren

Laminaat aanbieding scherpe prijs. Laminaat online kopen met extra kortingen.