Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Berry Alloc laminaat | Laminaat aanbieding – Laminaat goedkoop en voordelig – Rotterdam Den Haag Utrecht Amsterdam

Berry Alloc laminaat

Wat BerryAlloc van zijn concurrenten onderscheidt, is de hoogstaande kwaliteit enerzijds en een jong, trendy en fris design anderzijds. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer.

Berry Alloc laminaat
Berry Alloc laminaat vloer

Wij leveren Berry Alloc laminaat vloeren goedkoop en voordelig. Berry Alloc laminaat online bestellen scherpe prijzen.

Houtsoorten zoals beuk, eik, teak, merbau, wengé, … U kunt het niet bedenken of u vindt het in de Loft-collectie. Een uitgebreide collectie groefloze planken waarmee u in grote oppervlaktes een aangenaam en gezellig cachet creëert. Bovendien is de gehele Loft-collectie uitgerust met het ultrasnelle Best Loc® X-Treme-systeem.

Laminaat Berry Alloc brengt de natuur bij u thuis met de succesvolle Naturals collectie. De subtiele maar realistische houtmotieven van deze collectie staan garant voor een gemoedelijke en klassevolle sfeer in huis. Berry Alloc Naturals is geschikt voor slaapkamers, woonkamers, keukens, hotelkamers, inkomhal, bureaus, vergaderruimtes, enz.

De Elegance collectie bestaat uit brede, dikke en extra lange planken. Omdat er minder planken zijn, doet Elegance uw interieur ruimer lijken. De planken hebben een diepe houtachtige structuur, waardoor ze op echt parket lijken. Een laminaatvloer van BerryAlloc is zeer krasbestendig en slijtvast.

Deze wondermooie collectie van prachtige decoren is zeer resistent tegen krassen en is ook uiterst duurzaam. Met andere woorden, de perfecte match voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De collectie is uitgerust met het ultra-sterke Best-Loc® X-Treme lockingsysteem en heeft 4 subtiele groeven die bijdragen tot de schoonheid en elegantie van uw vloer.

De Chic collectie van Berry Alloc biedt een waaier aan decors met de looks van een klassieke parketvloer, dankzij de smalle planken. Alle kleuren in de Chic collectie zijn volledig nieuw en hebben 4 elegante groeven die de vloer een authentiek karakter geven.

Berry Alloc Primeros is een wondermooie collectie met prachtige decoren die een mooie esthetiek combineert met een buitengewone technische prestatie. Uitstekende weerstand tegen slijtage en vlekken. De Berry Alloc Primeros collectie wordt standaard voorzien van een vellingkant ( v-groef ). Alle producten uit de Berry Alloc Primeros collectie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Primeros collectie heeft een fabrieksgarantie van 20 jaar.

Laminaat Berry Alloc brengt de natuur bij u thuis met de succesvolle Barata collectie. Berry Alloc Naturals Barata laminaatvloer is geschikt voor slaapkamers, woonkamers, keukens, hotelkamers, inkomhal, bureaus, vergaderruimtes, enz.

Bekijk Berry Alloc vloeren

Laminaat aanbieding scherpe prijs. Laminaat online kopen met extra kortingen.