Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Ambiant Laminaat | Laminaat aanbieding – Laminaat goedkoop en voordelig – Rotterdam Den Haag Utrecht Amsterdam

Ambiant Laminaat

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs Ambiant levert laminaat-, parket-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart.

Ambiant laminaat vloer
Ambiant laminaat vloeren

Wij leveren Ambiant laminaat vloeren goedkoop en voordelig. Ambiant laminaat online bestellen scherpe prijzen.

Ambiant Elite is een prachtige laminaatvloer die rondom is voorzien van een V-groef. Door de prachtige structuren in het dessin wekt de vloer de indruk dat het geen laminaat maar een echte plankenvloer is. Daarnaast is het ook een kwalitatief hoogwaardig laminaat omdat de fabrikant er een garantie op bied van maar liefst 15 jaar.

Ambiant Coast laminaat is leverbaat in brede delen, een V-groef rondom en een door zon, zee en zout gerijpte uitstraling. De Ambiant Coast collection is Anti- bacterie, krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor vloerverwarming. De Ambiant Coast laminaat collection bestaat uit een unieke kleuren.

De Vintage Collection en dat is een echt topproduct van Ambiant. De planken hebben door de embossed in register techniek een zichtbare en voelbare houtuitstraling en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De 8 mm dikke planken zijn alle voorzien van een v-groef en worden geleverd in een lengte van 128,6 cm en een breedte van 19,4 cm in een viertal actuele decoren.

Schitterend, zo’n exclusieve natuurstenen vloer. Maar u ziet misschien wel wat op tegen zo’n operatie, waar beslist een tegelzetter aan te pas moet komen. Een echte natuursteen look, maar dan van Ambiant Laminaat. De Expression collectie van Ambiant Laminaat lijkt sprekend op natuursteen door de overtuigende kleurnuances en het Voelbare reliëf. De stoere uitstraling van deze Ambiant collectie past bij elk interieur.

Ambiant Massive is een 8mm laminaatvloer, brede planken en een 2 zijdige v-groef . Ambiant Massive is een zeer goede kwaliteit vloer geschikt voor woonkamer, slaapkamer en veel belopen ruimtes. Deze vloer is ook geschikt voor vloerverwarming.

Bekijk Ambiant vloeren

Laminaat aanbieding scherpe prijs. Laminaat online kopen met extra kortingen.