Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/5/9/laminaatvloeraanbieding.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Algemene informatie | Laminaat aanbieding – Laminaat goedkoop en voordelig – Rotterdam Den Haag Utrecht Amsterdam

Algemene informatie

U kunt via onze webshop veilig en makkelijk uw gewenste producten online bestellen. U dient tijdens de bestelling uw gegevens, leveringsadres, betaalmethode, verzendwijze in te vullen. In het vakje “opmerkingen” kunt u extra informatie toevoegen.
Mocht u uw bestelling willen wijzigen dan kunt u deze per mail of telefonisch aan ons doorgeven.
Bent u op zoek naar een bepaald product welk niet op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om uw gewenste producten voor een scherpe prijs aan te bieden.

De bestellingen kunnen 48 uur voor de levering kosteloos worden geannuleerd.

Voor betaling kunt u kiezen uit volgende opties:
– iDEAL
– Contant bij aflevering of afhalen
– Pinnen
– Vooraf overmaken naar ons rekening IBAN: NL03RABO0138366136 t.n.v. ART Woninginrichting

De producten worden bezorgd door heel Nederland en België. Nadat uw bestelling bij ons binnen komt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Voor de bestellingen of opdrachten binnen Nederland (excl. de Waddeneilanden) rekenen wij €25,- bezorgkosten/voorrijkosten  en voor België €35,-.
De goederen worden bezorgd tot de eerste drempel, mits anders is overeen gekomen. Voor verdere vervoer dient de klant zelf zorg te dragen.
Kleine artikelen worden per post verzonden. Hiervoor wordt €9,- verzendkosten in rekening gebracht.
Indien de producten op de afgesproken datum niet afgeleverd kunnen worden vanwege de afwezigheid van de klant, dan zal extra vrachtkosten in rekening worden gebracht.
U kunt ook ervoor kiezen om de producten op afspraak zelf af te halen. Neem voor het ophalen van uw bestelling altijd contact met ons op zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat.

 

Laminaat aanbieding scherpe prijs. Laminaat online kopen met extra kortingen.